– Life begins at the end of your comfort zone

IMG_0694 IMG_0703 IMG_0705 IMG_0684

Vilken höstoutfit det blev idag då, men det har ju varit skitväder så vad ska man göra! Haha. Älskar iallafall mina nya sneakers från Adidas. 😀 – Vad tycker ni om dom?

Tråkigt att det ska regna hela veckan.. Men den 15:e börjar jag på mitt nya jobb! Det ska bli så spännande! Vad jag ska göra kommer jag avslöja lite senare, och ni kommer att märka vad det är – jag är sjukt taggad! 😀 Känns underligt att lämna mitt gamla jobb där jag varit till och från i över fem år, men ibland måste man gå vidare i livet och våga ta stora steg för att nå dit man vill! Det jag ska göra nu kommer att passa mig mycket bättre och vara en början på något jag vill utveckla och jobba med framöver.

Ett svar på ”– Life begins at the end of your comfort zone”

  1. Wieeee <3

Lämna ett svar