Lunch i Grekland

IMG_9847IMG_9848IMG_9854IMG_9860IMG_9850IMG_9865IMG_9871IMG_9930

Tillbaka till Grekland – jag har så mycket bilder kvar att visa! En dag åt vi en riktigt god lunch på ett ställe vi spanat in vid stranden. Båda valde en så god sallad (!) Lite roligt dock att det låg en insekt i Beckas och mannen som ägde resturangen insisterade om att ge henne en ny när hon nästan hade ätit upp – sedan pratade han hur länge som helst om deras ekologiska råvaror och marknaden de köper grönsakerna ifrån. Det var faktiskt riktigt intressant, om det ändå var så bra service här hemma. Han bjöd oss till och med på hemmagjord choklad och jordgubbsglass. 😀

Ett svar på ”Lunch i Grekland”

  1. Vilka vackra och fantastiska bilder du delar med dig!
    Så härligt med nya miljöer och intryck.

    http://rebecka.for.me/

Lämna ett svar