GRÖNA LUND

Igår åkte jag till Gröna Lund med ett gäng från jobbet och min kära syster! 😀 Kände mig som tio år igen! Vi körde fem-kamp, åt sockervadd, gick i lustiga huset och åkte radiobilar. Jag och Nelly åkte den vanliga bergochdalbanan också – jag förstår inte hur jag vågade åka den om och om igen när jag var liten? Men det gick så snabbt och plötsligt satt vi högt upp i luften och höll hårt i varandra, haha! Andreas spelade på en massa chokladhjul och andra lotterier – han vann en jättepanda till mig som jag fick släpa runt på, men jag blev så glad som ni ser på bilderna!

Vid stängning åkte vi in till stan och tog en öl på Imperiet. Landade i sängen runt 3 tiden. Sjukt trevlig dag och kväll! Gud vad jag har skrattat!

IMG_0708 IMG_0712Andreas vinner choklad! 😉
IMG_0724Jag var glad och svartklädd! Med Posh tattoos på magen 🙂IMG_0735Glädjen när man får en jättepanda av Andreas! Haha.IMG_0758Jag, Nelly och en kamel 🙂IMG_0791Glada vinnare av choklad och isbjörn!IMG_0797Patrik hängde med, så kul att ses igen!IMG_0801Sara och jagIMG_0820Fin utsikt!IMG_0828X antal misslyckade försök att vinna chips 😉IMG_0806

Jag och Nelly <3

 

Lämna ett svar