POSH TATTOOS

H28A2855.JPG H28A2857.JPG H28A2889.JPG H28A2943.JPG

Hur snyggt är det inte med posh tattoos!? Passar på att använda mina nu när man är lite brun och fin 😉 Tycker det är fint att ha de på händerna men så kom jag på att det är snyggt att ha på magen – vad tycker ni? 😀 Tatueringarna håller i 3-6 dagar, när jag tog de här bilderna hade jag haft den i tre dagar så de sitter ändå bättre än många kopior som finns. De går att köpa på Nelly.com eller direkt från deras hemsida Poshtattoos där de har fått in massa nya fina tatueringar i samarbete med olika bloggare.

Ett svar på ”POSH TATTOOS”

  1. Jag använder mig också av dessa fina tatueringarna, läckert som bra den. Och jag tycker inte att dom är speciellt dyra heller.
    Och precis som du skriver så är dom snyggast när man är brun 🙂

    Vill även välkomna dom som vill delta i min Tävling som jag har på min blogg.
    Lottar ut en fin väska, så titta gärna in och läs hur du går till väga.

    http://rebecka.for.me/

Lämna ett svar