Konfetti naglar, bråvalla film och nytt jobb!

H28A2932.JPG H28A2906.JPG

Varit lite seg. 😉 Grillade med lite vänner igår så idag har jag bara tagit det lugnt, hängt på balkongen och redigerat min film från Bråvalla Festivalen! Inte världens mest avancerade film eftersom jag inte har något superbra redigeringsprogram just nu men ändå kul att se – blir så himla taggad på att åka iväg igen! Kommer att ladda upp filmen här på bloggen imorgon så då får ni gå in och kika! Jag är med i den lite också och en massa bra musik så klart!

Vad tycker ni om mina nails? 😉 Målade dom vita och sedan använde jag ett genomskinligt lack med små vita och svarta prickar i som såg ut som konfetti. (Tog dock en evighet att få bort det med nagellacksborttagning när jag väl skulle göra det, men fint var det.)

Nu ska jag sova – Imorgon ska jag börja på mitt nya jobb! Kan ni gissa vad jag ska göra? Kommer att avslöja det för er imorgon! 😀

 

Lämna ett svar