BRÅVALLA FESTIVAL 2015 – FILM

Jag filmade lite när jag var på Bråvalla Festivalen för några veckor sedan! Tyvärr så blev det ganska dåligt ljud för det blåste så mycket så man hör inte när jag pratar om man inte höjer ljudet rejält eller ett tips att ta på sig hörlurar så hörs det bättre! 😉 Känns alltid lika konstigt att se sig själv på film men hoppas ni gillar det! Filmade på en hel del konserter också som ni kommer att se. Ingen superfilm men ett roligt minne!

Om ni undrar varför jag böjer mig av skratt i början så är det för en man gick förbi och stirrade och skrattade på mig när vi filmade  (precis när jag sa vip och pressband) som att jag ville skryta med det, haha. Sen så är jag inte så van vid att stå framför kameran ännu som ni kanske märker, jag skrattar ju hela tiden!

Hoppas ni gillar den!
Glöm inte att välja HD-kvalite annars kommer ni inte se någonting! 😉

2 svar på ”BRÅVALLA FESTIVAL 2015 – FILM”

  1. Fast saknas det inte lite ljud ibland, eller är det bara jag haha?

Lämna ett svar