Livet är verkligen skört..

Ikväll läste jag om Fabian Bolin – en svensk skådespelare och modell som för 15 dagar sedan fick han veta att han lider av leukemi – blodcancer. Han har en Facebook sida och blogg där han dag för dag berättar om behandlingarna och hur hans liv plötsligt rasade från en dag till en annan när han fick beskedet.

Jag satt och läste alla hans texter och kunde inte sluta gråta. Den här killen är 28 år och måste nu i flera års tid pausa sitt liv och sina stora drömmar. Det är så jäkla orättvist. Bland kommentarerna var det så många människor vars nära och kära hade gått igenom samma sak.

Vad jag har gråtit ikväll. Men man får sig ett wake up call. Livet är så jäkla skört.. man glömmer bort det.

Här är Fabians blogg:
Fabianbolinwaroncancer.com
#WarOnCancer

IMG_9223

Lämna ett svar