Jag ger inte upp mina drömmar, jag har aldrig tvekat.

Jag tittade på min gamla visionboard som jag visade er i mitt tidigare inlägg och fastnade för “Dröm stort”.

Jag har alltid haft roliga och “stora” drömmar, när jag var liten ville jag bli tennisproffs. Några år senare började jag fotografera och då föll allt på plats – jag ville jobba med foto! Det värsta jag vet är när man träffar nya människor ute och dom ska fråga vad man jobbar med eller vad man vill göra i framtiden. När jag svarar “fotograf” finns det ofta två typer av människor – den ena typen svarar något i stil med “Oj vad häftigt jobb” och vill veta mer. Den andra typen frågar om man ska plugga vidare och om det inte är hård konkurrens inom den branchen – Det jag har att säga: För det första vill jag inte plugga, det jobb jag vill ha (och har) kräver inte att man har en fotoutbildning det kan jag lyckas med ändå (och har till en början redan lyckats med!), dessutom vill jag inte tappa min egna stil på bilderna. För det andra vet jag att det är hård konkurrens men jag tänker inte ge upp mina drömmar för att andra människor tror att det är svårt att lyckas?

Varför ska man inte få ha stora drömmar? Jag tvekar inte på mig själv längre.

Här har vi en salig blandning av mina bilder:

Australien

Australien

H28A0037

Stockholm Fashion Week, Ida Sjöstedt

H28A2349

Indiska pressvisning

H28A2448

Melt Bar

H28A3177

Grammis galan

H28A6479

Make up store

H28A996999

Rebecka

H28A8717

Elle Galan

H28A9732

Icona Pop, Fashion Week

IMG_1188

Red hot chili peppers, Big Day Out Australien

Rammstein

Rammstein, Bråvalla Festivalen 2013

axwell ingrosso

Axwell & Ingrosso, Bråvalla Festivalen 2014

IMG_3716v Håkan Hellström, Allsång på skansen

2 svar på ”Jag ger inte upp mina drömmar, jag har aldrig tvekat.”

  1. mathiashjorth skriver: Svara

    Så duktig 😀 Vi får ta och plåta någon dag om du vill och kan. Känns som att vi har pratat om det alldeles för länge.

  2. liborius skriver: Svara

    Du är GRYM!

Lämna ett svar