Dela inte med dig av ALLT på sociala medier!

När jag var på väg hem så kikade jag på mitt instagram och facebookflöde- då såg så mycket saker som folk lägger upp som inte intresserar mig över huvud taget – och många andra bryr sig nog inte heller!? Så jag kände mig nästan tvungen att lista en del saker som jag stör mig på och som folk kanske (snälla..) kan lugna ner sig med att posta. Om jag inte är helt ute och cyklar så tror jag faktiskt att det är ganska många som håller med mig på de här punkterna:

 • Parkeringsböter – När folk tar kort på sin bil med parkeringsböter på fönstret och skriver “jag älskar att betala böter..” eller “inte nu igen..” NEJ det är inget bra sätt att visa att du har pengar, försöker du leka cool på något sätt? Lägg pengarna på något vettigt istället, måste du verkligen ta en bild på det?
 • En dålig bild på din lunch – Om du mot förmodan bara “måste” dela med dig av vad du åt till lunch eller middag kan du väl iallafall anstränga dig och ta en bra bild så det faktiskt såg ut att vara gott
 • “Älskling” texter“tre år med älskling idag”, “mys med älskling” “älskling gjorde frukost på sängen” Jag vill faktiskt inte veta hur länge ni har varit tillsammans eller hur gulliga ni är mot varandra hela tiden, det ger mig bara ångest (!)
 • Husdjursbilder – Tusen bilder på ditt husdjur blir tråkigt att se i längden, hur gulligt djuret än är, jag lovar!!
 • “leg day” eller dagen efter leg day eller dagen innan leg day är ingen anledning att få lägga upp en bild på dig själv halvnäck. Visst att du vill visa att din träning har gett resultat men du behöver inte överdriva!
 • Slutligen: Folk som skriver en hel bok om vad de har gjort under dagen från morgon till kväll – skaffa en blogg istället!

H28A3036

 

4 svar på ”Dela inte med dig av ALLT på sociala medier!”

 1. Håller med dig till fullo!

 2. Jag skriver aldrig på sociala medier överhuvudtaget och du verkar så kunnig inom det området så du kan väl berätta vad man ska skriva där? Jag kommer inte på så mycket nu när du skrev sllt man inte får skriva.

 3. Annars slutar du följa dessa personer. Simple as that!

 4. Skrattretande skriver: Svara

  Klart skabb ska reta sig på något. Sluta följ och grina för dig själv istället. Puss

Lämna ett svar