Stockholm Music & Arts / Update!

En uppdatering från Stockholm Music & Art där jag har hängt hela helgen och fotat som press! 🙂 Igår var det strålande sol och jag fotade Jonathan Johansson, José González, Nils Frahm, Hello Saferide och sist men inte minst Thåström! En riktig super dag helt enkelt 🙂

Det har varit minst lika bra idag, först såg jag Love Antell men nu lagom till Van Morrison så kom det världens regnoväder – ja ni ser ju på bilderna hur ljuset ser ut 😉 Vi hann som tur var fota precis innan det bröt ut. Nu sitter jag i pressrummet och försöker torka lite då jag dumt nog envisades med att stanna kvar och kika även fast jag såg regnet komma. Men man hör lika bra här uppe med utsikt över hela stan och scenen! 🙂 Snart är det dags för den sista artisten för min del och det blir Timbuktu & Damn!

H28A4245 H28A4229 H28A4223

Lämna ett svar