Det gäller att hitta rätt balans

IMG_9758 IMG_9788 IMG_9807

Tänk att jag satt där på toppen och kikade ut över den lilla grekiska staden för två månader sedan. Jag hade faktiskt planer på att köra en säsong  där i grekland men det blev en två veckors semester istället, kanske var lika bra? Så sliten man var sen.. hehe.

Har varit mycket den senaste månaden – jag har ju börjat jobba heltid på finest redaktionen nu så det har varit full rulle, men jättekul! Just nu arbetar mitt huvud med hundra olika ideér och det är mycket på gång , men jag gillar det. Försöker hitta rätt balans för att inte bli stressad, tror jag har lyckats! Det var det här jag längtade efter min sista tid i Australien – jag kommer ihåg vad jag tänkte när livet hade blivit lite för slappt. “Jag är taggad på att åka hem och styra upp mitt liv”.  Jag behövde bli lite mer strukturerad så nu känns ett heltidsjobb skönt. Så har jag mycket fotograferingar på gång samtidigt – på onsdag ska jag fota Yelp Event på 20hundra5, i slutet av månaden ska jag fota Popaganda och i september ett indiskt bröllop!

Jag gillar att ha mycket att göra men ibland längtar man efter att resa igen och släppa allt för en liten stund. Senare i livet ska jag kunna kombinera jobb och resor! 😉

Ska väcka lite mer liv i bloggen, jag lovar!

Ett svar på ”Det gäller att hitta rätt balans”

  1. Det låter som ditt liv är grymt just nu! Är nästan lite avis på dig 😉 må så gott!

Lämna ett svar