Förbättrad prestation

I torsdags bjöd finest in till Balance där det var ett bloggevent med Jabra. Vi fick pröva deras coola trådlösa öronsnäckor för löpning som är tillverkade med pulsmätare i örat (!) som ska se till så träningen sker med rätt intensitet för att ge förbättrad prestation.

Vi körde ett spinningpass med Björn Rosenthal (triathlet) och använde oss av Jabra sport pulse wireless där vi själva kunde ställa in vilken intensitet i olika nivåer – man hörde en röst i öronsnäckan ifall man körde för snabbt eller för långsamt. Så kunde man koppla till spotify eller annan musik vilket är superbra! Efter 20 minuters spinning fick vi lyssna på Marianne Huche som berättade om sin livshistoria från att ha varit väldigt överviktig och då hon bestämde sig för att göra någonting åt det. Idag har hon sprungit en massa olika tävlingar och flera triathlon.

Det är många löpare som använder sig av de här öronsnäckorna så det ska bli kul att pröva de lite mer och se hur det går! 😀

IMG_3985 IMG_3988H28A4966jabraH28A4976H28A4977

Så skönt att de är trådlösa så man slipper onödiga sladdar. De är även designade för att inte trilla ur örat när man springer.

Lämna ett svar