TÄVLING – Vinn Wella Professionals “EIMI” stylingprodukter

Vinn produkter från Wella Professionals nya stylingmärke EIMI.

För att vara med och tävla:
Kommentera detta inlägg och ge en kort motivering varför du vill vinna.
(Glöm inte att meddela mejladress så jag kan nå dig om du vinner)

Bästa motiveringen vinner en goodiebag.
HÄR kan du läsa mer om EIMI serien.

Du kan tävla t.o.m 30/8

Lycka till!

Tävlingen är avslutad – grattis Frida Elmgren som vann EIMI serien!

H28A4957H28A4964H28A49651433542655-7134.jpg1433542757-7134.jpg

 

4 svar på ”TÄVLING – Vinn Wella Professionals “EIMI” stylingprodukter”

  1. Frida Elmgren skriver: Svara

    Hej hej!

    Jag har haft turen att få prova Wella Perfect Me och är verkligen supernöjd! Den håller mitt hår på plats och ger mig lyster och håret känns alldeles lent. Att få chansen att få prova hela serien skulle vara helt fantastiskt! Jag har lockigt långt hår som har en förmåga att ha sitt egna liv ibland så vinner jag detta så är jag med all säkerhet garderad till fullo att håret kommer må bra precis som det ska. Det är så svårt att hitta rätt produkter till håret och denna serie har gett mig positiv reaktion hittills så nu håller jag tummarna för fullt 😀 Passar samtidigt på att önska dig en riktigt härlig vecka! Kram Frida

  2. Att vinna detta kit skulle vara helt otroligt och ett efterlängtat lyft både för mitt hår och mig själv! Efter två mycket stressiga år är jag äntligen färdigpluggad och redo att ge mig ut i karriären. Dock har pluggandet skjutit skönheten åt sidan och håret har tagit en hel del stryk. Med en ofrivillig ombre (mycket utväxt slingning) och en trist rakt-av-klippning finns mycket att förbättra. Wellas kit skulle låta divan inombords träda fram igen och ta den plats hon förtjänar!

  3. Efter otaliga månader av nån slags hår-makeover som gick från ofrivilligt smurfhår till totalt sönderblonderat med ungefär halva håret kvar vore det himla trevligt med schyssta produkter att äntligen få bukt på detta numera bångstyriga kalufs. Äntligen nöjd med färgen, nu saknas bara verktygen att kunna styla det till grymma frisyrer!

  4. Jag har ej hår som går ner till mina lår. Trots min korta kalufs så kan detta kit hjälpa mig att ej se ut som en lufs. Låt mig vinna ers höghet hertiginna allt detta ifrån We(ä)lla, söta du snälla! Håller mina tummar och tår så jag slipper släppa en tår. 🙂

Lämna ett svar