Ikväll är det dags för Chic Galan 2015!

Ikväll är det äntligen dags för Chic Galan på Berns! 😀 Jag kommer ihåg förra året – jag hade köpt ny kamera samma vecka (Canon 5d mark III) och var supertaggad på att fota mitt första event med den som alltså blev just Chic Galan. Victoria Silvstedt var på plats, en massa sponsorer och trevliga uppträdanden. En suverän kväll med andra ord! Jag tvekar inte när jag säger att årets gala kommer bli minst lika bra – denna gång går jag med Elin här på redaktionen så det ska bli kul att hänga lite efter arbetstid. Nu har vi slutat för dagen – så det är dags för ett glas vin och börja göra sig snygg för kvällen! Har som vanligt med mig kameran så ni kommer få se bilder från kvällen senare! 😀

Några bilder jag tog på förra årets gala:
2376150 2376165 2376176 23761772376727

Lämna ett svar