These shoes though!

H28A7291H28A7293H28A7133

I torsdags hittade jag de perfekta höst klackarna! Jag går inte överdrivet ofta i klackar – jag är liksom en vans tjej, men när jag såg de här kände jag på en gång att jag behövde dom. Vill ni införskaffa likadana så finns de på H&M. 😉

Till något helt annat: Jag kan inte sluta lyssna på Justin Biebers nya låt “What do you mean?”. Har aldrig gillat honom överdrivet mycket men den låten sätter sig på en gång! Tvåa kommer Kygos nya låt “Here for you”. Blir en lugn lördag för min del – jag var inställd på att inte gå ut igår men det blev så ändå 😉 När jag slutade jobbet åkte jag hem till Becka och åt middag, satt och snackade och drack vin. Senare åkte vi till Grand Escalier för drinkar. 🙂 Nu behöver jag vila upp min stackars kropp!

Ett svar på ”These shoes though!”

Lämna ett svar