Tips! Ställe med goda drinkar

Jag tänkte tipsa om ett ställe på Sankt Eriksgatan 102 som heter 20Hundra5. Jag var där för några veckor sedan och fotade ett Yelp Event. Det är några killar som driver stället och de har renoverat och fixat allt själva vilket jag tycker är kul! Vissa barer och restauranger man går till känns tråkiga och påminner om någonting annat – men på 20hundra5 har man verkligen lyckats hitta något eget. Som ägarna själva sa: “Vi har inrett det till en plats vi själva hade velat hänga på”. De är inriktade på proffsiga drinkar då de själva jobbar som bartenders. De samarbetar med olika spritsorter varje månad och när jag var där var det drinkar med O.P Andersson. Det finns god mat också, jag föll särskilt för deras våfflor med skagenröra. 😀

Då skulle jag gå till 20hundra5: För en drink efter jobbet, när jag behöver plugga, jobba och bara hänga (då de har fritt wifi och mysiga soffor), på en första dejt, eller en enklare middag innan utgång med tjejerna då det är väldigt avslappnat och skönt. HÄR kan ni se Yelps recensioner och bilder.

Någon som har varit där? 😀 Vad tyckte ni?

H28A4746 H28A4767 H28A4802 H28A4898 H28A4925 H28A4935

Lämna ett svar