Få tjockare och längre ögonfransar!

Jag vet att många är ute efter längre ögonfransar och nu behöver du (enligt mig) inte gå och göra onödiga ögonfransförlängningar. Jag prenumererade på Glossybox som tyvärr inte var så bra som jag hade hoppats, men i sista boxen fick jag en produkt som jag ÄLSKAR – ett ögonfransbalsam! Jag använder det när jag ska sova för då fungerar det skyddande och återfuktande, men det är ännu bättre att applicera innan du tar på mascara för då bygger den upp ögonfransarna, gör de tjockare, längre och de klibbar inte ihop sig. När du börjat med den här kommer du inte kunna sluta. Kan låta lite fjantigt att skriva ett helt inlägg om ögonfransbalsam men jag kan tänka mig att många är på jakt efter något som förlänger fransar och nu kan ni sluta leta! 😉 Ska lägga upp en bild så ni får se.

Hittar dock inte vart man kan köpa den i Sverige? Någon som vet? Med tanke på att jag fick den i boxen.. Jag återkommer! Annars får ni googla på namnet och se om den dyker upp. Lycka till! 😀

H28A7346 H28A7347

Lämna ett svar