Nya detaljer till mitt rum

Jag börjar äntligen få fint här hemma, jag älskar ju inredning och detaljer men det har tyvärr fallit bort på grund av mycket jobb.. Tycker i och för sig att jag har fått till det riktigt snyggt i den här delen av rummet, vad tycker ni? 😀 Mycket på grund av mina nya detaljer som jag har klickat hem – vad jag gillar mitt nya guldiga tidningsställ från heminredningssiten Hilkeindesign. Den lilla fina glaslådan på bild 3 kommer också därifrån, ska visa er lite fler bilder. De små detaljerna gör så mycket.

H28A7297H28A7328H28A7309catsH28A7306

Tidningsstället hittar ni här – LÄNK

2 svar på ”Nya detaljer till mitt rum”

  1. […] på min fina glaslåda som jag berättade att jag skulle visa i mitt tidigare inlägg med tidningsstället. Placerade favoritparfymerna i varsit fack vilket jag tyckte var stiligt men jag tänkte kanske ha […]

  2. […] världskartan så mycket. Här, här och här kan ni se mina andra produkter från […]

Lämna ett svar