SEPTEMBER

Vad tiden går snabbt! Plötsligt blev det höst när man öppnade dörren? På ett sätt mysigt, på ett annat väldigt sorgligt. Men jag ser fram emot att få mycket gjort den här hösten – jag ska bland annat fotografera ett indiskt bröllop snart som pågår i tre dagar, vilket är helt nytt för mig. Det ska bli magiskt att fånga deras minnesvärda dagar på bild, vilken ära på något sätt att de vill att jag ska fota.

Men till något annat – Idag var jag på Make Up Stores Beauty Show och såg de nya vinterprodukter för 15/16. Det var lika fint som vanligt! Imorgon kommer ni få se bilderna jag tog. Tills dess får ni några outfitbilder som togs efter visningen. 😀

H28A7573 H28A7585 H28A7596

Mocka jackan köpte jag för några år sedan på Zara, den har blivit modern igen! 😀 Körde en basic stil med Calvin Klein t-shirt, utsvängda byxor och vans.

2 svar på ”SEPTEMBER”

  1. Perfektion!

  2. Så fin outfit 🙂

Lämna ett svar