Inredningsdetalj

Här kommer lite närmare detaljbilder på min fina glaslåda som jag berättade att jag skulle visa i mitt tidigare inlägg med tidningsstället. Placerade mina favoritparfymer i varsit fack vilket jag tyckte var stiligt men jag tänkte kanske ha sminkborstar eller smycken där istället för att göra den lite mer användbar. 🙂 Även denna detalj kommer från Hilkeindesign. Behöver ni nya fina inredningsdetaljer rekommenderar jag en titt hemsidan för där hittar man verkligen allt som behövs till hemmet. De har även en instagram som heter @hilkeindesign som är värd att följa för en massa inredningstips. 😀

H28A7315

H28A7319

Glaslådan hittar ni HÄR
Parfymer -> Vänster: Panos Emporio – Coco Sun, Höger: Marc Jacobs – Daisy Delight
Uggla och Bricka från Rusta

Ett svar på ”Inredningsdetalj”

  1. […] världskartan så mycket. Här, här och här kan ni se mina andra produkter från […]

Lämna ett svar