NEW BAG

Efter ett evigt letande så hittade jag till slut min “drömväska” som jag kallar den. Jag var ute efter något som funkar både till vardags, events och ut på krogen – tycker jag lyckades hitta en väska som funkar för allt? Den är från det danska märket Ilse Jacobsen och jag tror det var ödet att jag skulle köpa den (eller det låter bättre iallafall) för när vi skulle gå upp på kontoret jag och Elin så stod den framför mig i butiken bredvid porten. Nästa dag sprang jag in på lunchen och köpte den. 🙂 Det är en väska med dragkedja inuti som man spänner fast i väskan och kan ta ur om man som jag kanske släpar på dator ibland, och kameran får faktiskt plats utan att ta ur den. Sen så gillar jag att den har både långa och korta band så man kan bära den på olika sätt. Kul att ha en väska som alla inte har.

 

H28A9273

H28A9278

H28A9289

H28A9293

Vad tycker ni om min nya väska? 🙂

Ett svar på ”NEW BAG”

  1. snygg! bra med innerfack!

Lämna ett svar