Mitt uppdrag den här helgen var…

Nu är jag hemma igen, har varit ute vid Årsta Slott hela dagen och fotat. Jag kan väl passa på att berätta vad det är jag har gjort den här helgen – jag har nämligen fotat ett indiskt bröllop. 😀 Alltså inte vilket bröllop som helst utan det håller på i tre dagar! Så i fredags var Henna festen och idag vigseln. Nu på fredag är det sista dagen och då är själva bröllopsmottagningen. Jag har varit så nervös inför detta men det har släppt helt och det har bara varit roligt att få följa hela familjen och bröllopsparet genom deras fina dagar. Jag tror och hoppas att de kommer bli riktigt nöjda med bilderna jag tagit.  Ni kanske får se ett smakprov om jag får lov att visa några när jag har redigerat. 😉

 

11947413_10153479424704845_366997592180694982_n.jpgFoto: Kenza Zouiten

Eftersom jag inte hunnit kika på bilderna ännu får ni en bild från när jag fotade Ida Sjöstedts visning under Fashion Week! Ibland är det inte så glamouröst när man är fotograf och försöker hitta rätt vinklar. 🙂 Men visst sticker jag ut med mina färgglada adidas? Haha.

Lämna ett svar