This week will be awesome

Ny vecka, nya tag eller vad man sĂ€ger. 🙂 Jag Ă€r iallafall supertaggad pĂ„ den hĂ€r veckan! Vet ni varför? Det hĂ€nder en massa skoj! Först och frĂ€mst ska jag trĂ€ffa kompisar efter jobbet, pĂ„ torsdag Ă€r det event för OPIs nya vinterkollektion, pĂ„ fredag Ă€r det bröllopsfotografering, lördag event och hĂ„rshow med Wella Professionals och pĂ„ söndag ska jag, believe it or not, spela padeltennis med MĂ„ns Zelmerlöw och flera svenska tennisproffs (!) Det ska bli sĂ„ jĂ€kla skoj. 😀 Ser verkligen fram emot vad veckan har att erbjuda!

jeje

/ Glad Jenny som Àr taggad pÄ padeltennis med MÄns Zelmerlöw

2 svar pĂ„ ”This week will be awesome”

  1. Frida Elmgren skriver: Svara

    Hej hej, Vad spĂ€nnande det lĂ„ter! Hoppas du fĂ„r riktigt kul 😀 Vem blev vinnaren i denna tĂ€vling förresten? http://finest.se/jennygunnarson/2015/08/23/tavling-vinn-wella-professionals-eimi-stylingprodukter/ HĂ€lsningar Frida

  2. LĂ„ter som en sjukt bra vecka!

LĂ€mna ett svar