That’s life

Vad jag har tjatat om Australien idag känns det som, blev så fast vid inlägget från i morse och kunde liksom inte släppa det. Men missförstå mig inte, jag vill faktiskt inte åka till Australien just nu – däremot saknar jag den stund som var, och den kommer jag aldrig vara med om igen. Några av mina bästa vänner finns där på andra sidan jorden och det gjorde så ont att behöva lämna när man visste att man kanske åkte ifrån sitt livs kärlek, men that’s life! Sen så är en av mina bästa killkompisar där down under och han är sämst på sociala medier (motsatsen till mig) så tyvärr kan vi inte hålla kontakten särskilt bra. Men livet går vidare eller hur 🙂 Jag är dock sugen på att åka och hälsa på inom en snar framtid..

Idag har det varit massa jobb på kontoret sedan mötte jag upp Soel och tog en öl och snackade massa. Skön dag med andra ord! Nu ska jag krypa ner i sängen, sjukt trött! Natti 🙂

IMG_4026 IMG_4044

Opassande bilder men jag har varit så dålig på att ha med kameran! Snart kommer jag ha saker att fota dock. 🙂

Lämna ett svar