Vas i lera och gulddetaljer

Nu är det dags att visa lite inredning! Jag älskar min nya vas som är gjord av lera och med fina gulddetaljer. Den är från märket House Doctor och ni får tag på den hos Hilkeindesign (länk) som är min favorithemsida när det gäller heminredning, för det finns så mycket att välja mellan. Lilla glaslådan kommer också därifrån, visst gör de här små detaljerna så mycket? Passar bra på fönsterbrädan på verandan. 🙂

H28A9886 H28A9901 H28A9923 H28A9924

Lervasen och glaslådan hittar ni HÄR.

3 svar på ”Vas i lera och gulddetaljer”

  1. agnesjarl skriver: Svara

    Glas lådan är ju ur gullig, en sådan vill jag ha när jag flyttar in i min lgh! Snyggt 🙂

  2. tereseflinth skriver: Svara

    Riktigt snyggt!

  3. […] världskartan så mycket. Här, här och här kan ni se mina andra produkter från […]

Lämna ett svar