Yelp Stockholm på Hotellet

Igår efter jobbet gick jag och Elin till Hotellet för att gå på en marknad anordnad av Yelp Stockholm (som jag fotograferar för). Det var flera olika företag på plats, bland annat 20hundra5 som jag skrivit om tidigare (länk) , jarcatering, cupcakes stockholm, johan och nyström och ayo olive oil. Jag var väl inte helt på topp, så jäkla förkyld men det var kul att svänga förbi och träffa Agnes. 😀

Ni som fortfarande har missat vad Yelp är så är det en samlingsplats för alla de bästa lokala företagen. Skapar du ett Yelp konto gratis och börjar recensera du också när du besöker olika ställen så blir du inbjuden till alla roliga event som Agnes anordnar. Jag rekommenderar er att gå in och kika på sidan! (länk)

IMG_4181IMG_4184 IMG_4187 IMG_4193 IMG_4195 IMG_4197

Tog såklart en whiskey i hopp om att bota förkylningen (Haha!)
IMG_4201 IMG_4202

Lämna ett svar