16 NOVEMBER

Kommer knappt på vad jag ska skriva här på bloggen nu för tiden, vilket känns tråkigt! Mitt liv är ganska fartfyllt men trots att jag har nya bilder framför mig eller något jag vill skriva om så känns det ändå tomt i skallen. Det är nog bara tillfälligt får vi hoppas. 🙂 Hade en suverän helg iallafall med mina bästa tjejkompisar, vi lagade trerätters middag till Kattis som försenad födelsedagspresent och sedan åkte vi till stan och dansade på Soap Bar. Det var någon idiot som fick för sig att greppa tag i min rumpa på dansgolvet och sånt blir jag så himla arg över(!!) Jag förstår faktiskt inte vad man får ut av att göra det? Det är ju inte så att jag skulle bli intresserad direkt.. Fick lite dåligt samvete i efterhand för jag fäste en ilsken blick till killen bakom mig och sa att det inte var okej men nu vet jag faktiskt inte om det var han som gjorde det? Haha. Hade jag vetat vem det varit hade han helt klart fått en örfil, tycker ni inte det är mer än rätt?
fffff

 

Lämna ett svar