TÄVLING – Vinn en personlig almanacka

Nu har jag fått hem min fina personliga almanacka! För mig är det viktigt att ha en riktig almanacka, många använder kanske mobilen men jag vill helst ha mitt schema på papper.

Nu kan du vinna en egen personlig almanacka för 2016 här på min blogg, bra va? 😀 Du bestämmer själv vilken modell (almanacka, väggalmanacka eller skrivbok) och vilken storlek du vill ha. Sen är det bara att låta fantasin flöda och designa en egen framsida/baksida som jag har gjort nedan eller välja en som redan finns. Du väljer färger och vad kalendern ska innehålla. Till exempel ”Att göra-lista” och att förtrycka datum som ”Grattis Nelly 19 år!”

Du tävlar genom att kommentera detta inlägg och ett plus om du skriver varför du vill vinna. Glöm inte att lämna din mejladress så jag kan kontakta dig om du vinner.

Du kan tävla till och med den 6/12 (söndag) Lycka till!

H28A2139H28A2140 H28A2141 H28A2144 H28A2147Jag har valt storleken “Mellan”.

7 svar på ”TÄVLING – Vinn en personlig almanacka”

 1. Skulle vara superkul att vinna, behöver verkligen bli bättre på att planera nu när jag går i skola och har massa prov. Dessutom behöver jag någon goals-lista som får mig bli motiverad, kanske något citat som det på bilden ovan som får mig må lite bättre. Då skulle detta vara perfekt!
  michaelaamneteg@live.se

 2. Åh jag hade älskat att få vinna en almanacka! Behöver den för att planera jobb, tentor och fritid. Extra roligt om jag då får designa den själv! Då hade jag fyllt den med födelsedagar, haft pepp-citat och gjort små kom-ihåg rutor varje vecka. Håller alla tummar och tår nu, vill verkligen vinna. Kram!

 3. Jag skulle vilja vinna för att ha bättre koll på alla roliga bloggevents som jag absolut inte vill missa!
  KRAM

 4. Jag skulle vilja vinna denna till min mamma. Hon är mäklare och behöver en kalender, men har varje år köpt antingen en svart eller röd tråkig kalender.

 5. Det skulle vara kul att vinna eftersom att jag inte är särskilt duktig på att hålla koll på saker och ting! Denna almanackan skulle hjälpa mig ordentligt, och ett stort plus är ju att man får designa den själv och att ha en snygg almanacka gör mig definitivt mer motiverad att skriva i den! 🙂

 6. Jag vill gärna vinna! Jag älskar traditionella kalendrar och kör både telefon och fysisk kalender. Det ger mig bättre koll! Att dessutom få piffa upp den fysiska kalendern med egna bilder och utforma den precis som jag vill ha den är ett genidrag!

 7. Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna! Jag har precis startat företag och nu har jag mer än någon att göra och mindre än någonsin att shoppa roliga saker för (som personliga almanackor)
  Tänk vad perfekt att kunna designa den helt optimalt för mig – med just det jag behöver och helt efter min stil, och kanske med en peppande framsida eller med ett uppmuntrande citat på ägarsidan för dom dagar som känns lite jobbiga och tunga 🙂

Lämna ett svar