Ekologiska produkter från Naturalbox

Jag prenumererar som ni kanske sett tidigare på Naturalbox som är en låda med naturliga och ekologiska hälsoprodukter i full-size som man prenumererar på och får hem varje månad. Det som jag gillar med Naturalbox är att allt är ekologiskt och att man alltid hittar nya roliga favoritmärken. Dessutom så är det alltid en bra kombination av både mat, snacks och skönhetsprodukter. Det finns tre olika boxar att välja mellan: Naturalbox, Mysterybox och Veganbox och jag kan varmt rekommendera att ge bort en box eller prenumeration i julklapp! 😀

Här är den senaste boxen jag fick – “Fitnessboxen“:

H28A1998 H28A2001H28A2029

Det här är Novembers produkter och i brevet står det “Det är lätt att tappa fokus på träningen under mörka hösten och under julen med alla dess frestelser. Så vi vill inspirera till att hålla motivationen på topp under hösten så vi behåller rutinerna och träningsmotivationen.”

H28A2021

Kikärtspasta, ett nyttigare alternativ 😀

H28A2019

Grönt te  H28A2023

Till vänster: Ekologisk shot av ingefära och äppeljuice. Till höger: Koncentrerad rötbetsjuice som ökar uthålligheten vid fysisk aktivitet. Används ofta inom skidåkning och löpning. H28A2025

HURRAW! veganskt läppbalsam

H28A2015

Fyra olika protein- och energibars som alla är RAW, ekologiska och veganska. Från toppen och ner:
– Paleo Crunch vegansk proteinbar med blåbär.
– RAWBITE Peanut med blandning av jordnötter, dadlar och havssalt.
– Better Bar energibar – Raw Revolution chokladbar från USA

Lämna ett svar