2015 – Tillbakablick

Jag har inte gjort någon tillbakablick på år 2015 månad för månad som jag brukar göra, men jag har fixat en liten sammanställning med några av mina roligaste projekt och minnen från året som gått! 😀

Vet att jag började året med att vara sjuk och missade typ hela Stockholm Fashion Week som jag skulle ha fotat, men jag lyckades se invigningen med Icona Pop och de första två visningarna: Whyred och Ida Sjöstedt. Så glad att jag orkade iväg för Idas visningar vill man inte missa. Att fota visningar är lite som att fota en konsert, man vill fånga rätt sekund. I samma veva var jag med Lisa och fotade Elle Galans Pressfrukost på Grand Hôtel och tog fina bilder på Kenza som vann årets Look. Alesso var också på plats och vann årets bäst klädda man.
januari tillb

Lite längre in på året, i Februari var det rätt mycket som hände! Jag var på en del events bland annat öppningen av Melt Bar och en fantastisk visning av Indiska i Bergrummet på Skeppsholmen. Jag var på Grammisgalan med David och så fotade jag Elle Decoration Swedish Design Awards på Operaterrassen. Det blev även en tripp till Göteborg och Hotel Post där jag fotade en modevisning tillsammans med Gold Haircare och Marc Inbane! Det var så härliga dagar med 7-rätters middag på Toso och det togs en massa bilder på visningen med kläder från bland annat Whyred. Fotade även min läskigaste konsert någonsin – Slipknot!

februari

Så började det bli vår och framåt Mars så var jag på visning hos Make Up Store där de visade upp den nya designen på sminket! Jag fick med mig hur mycket smink som helst, en dröm för oss tjejer, haha. Jag åkte även på en pressresa till Köpenhamn som Sebastian Professionals bjöd med mig på och jag tog med mig Becka. Det var två dygn av att bara skämma bort sig själv med gott att äta, modevisning och skumpa. I slutet av månaden var det dags för Finest Awards! Jag fick äran att bli stylad tillsammans med några andra bloggare innan galan.

mars

April och Maj var två härliga månader, det var mycket kompishäng. Var i Berlin på ett event med Annica Englund och en norsk bloggare. Firade valborg i Uppsala med Kattis och Becka! Så började jag, Adrian, Soel och Martin köra måndagslunch. Vi sågs typ varje vecka och åt mat och drack vin samtidigt som vi firade att det blev varmare ute och sommaren var påväg.

april maj

 

Så blev det sommar! Jag, Kattis och Becka drog till Grekland två veckor och hade det skönt. Älskar den platsen och vi kommer antagligen åka tillbaka i sommar igen 🙂 Sol, bad, roliga människor och fest. Midsommarfirandet var bland det bästa jag varit med om faktiskt, går inte ens att beskriva hur stort “Swedish midsummer” har blivit utomlands, haha! I slutet av Juni åkte jag till Bråvalla festivalen med Frida och fotade. Vi tältade i ett spindelbo kändes det som men vi hade så jäkla kul! Var ute på Ullis landställe med hela gymnasiegänget också.  I mitten av Juli började jag jobba på Finest och några veckor senare började Elin. Här blev det mycket jobb, kommer inte ihåg vad jag gjorde mer? Haha.

junijuli

Augusti började med Annica och Marcelos födelsedagsfest på värmdö. Sedan var jag och fotade både Popaganda festivalen och Stockholm Music & Art! Så jag fick se många favoriter, bland annat Thåström och Robyn. Tänk vad många artister jag har fotat i mina dagar, det är helt sjukt! Sen drog Fashion Week igång igen och jag var iallafall på Ida Sjöstedts fina visning och Edwin Trieu. Jag och Elin var på ett annorlunda event och spelade padeltennis tillsammans med Måns Zelmerlöw och tennisspelare.

august

Ja mer än så tycker jag inte jag behöver dela med mig av, eller vad säger ni? Oktober, November och December har jag inte bloggat regelbundet heller men det har inte hänt lika mycket där. 😉 Måste ändå säga att det var ett rätt bra år för mig inom jobb och fotografering. Men jag känner att det har hamnat lite i andra hand de senaste månaderna, och det känns tråkigt. Nu ska jag börja fota regelbundet igen, att fota är mitt sett att koppla av och släppa allt annat, haha!

Avslutar med ett gäng bilder på mig från året som har gått! 😉

jagjag

 

Lämna ett svar