Happy Australia day!

Ååh vilken dag.. har varit hemma från jobbet, vaknade upp och kände att jag hade feber och kände mig riktigt hängig så det var bara att somna om. Som tur är känner jag mig bättre och är nog tillbaka imorgon. Har försökt lägga en beställning hos Adidas som på riktigt har tagit hundra år! Kommer aldrig mer vilja beställa från deras hemsida. Jag skulle köpa ett par skor och precis när jag precis skulle betala när de försvann spårlöst och fanns bara kvar i storleken större. Tillslut köpte jag storleken större men efter jag klickat på KÖP så kommer min rätta storlek tillbaka igen!? Haha orkar inte.. Slutade med att jag fick köpa två par likadana skor i olika storlekar nu så vi får hoppas att några passar! Gör de så här medvetet för att tjäna pengar!?

Appropå något mycket roligare – idag är det faktiskt Australia Day, vilket är Australiens Nationaldag. Jag har haft turen att vara i Australien under två Australia days så jag tänkte visa några bilder därifrån. Blir verkligen sugen på att dra till värmen när jag kikar igenom de här bilderna. Det var en så fin dag som började med brunch på ett café vid stranden , sedan tog vi en drink vid färjan. Lite senare blev det en minnesvärd vandringsfärd till en gömd strand som man var tvungen att klättra till i hundra år. Väl framme var det en massa båtar, folk som badade och var glada! Ja jag vet, varför är man i Sverige den här årstiden?

7 sudi1656101_10152228222139845_945319626_n521016273_10152230725759845_1387115459_n

Ett svar på ”Happy Australia day!”

  1. Tråkigt det där med hemsidan. Hoppas någon av dem passar så du slipper returnera båda!

    Sv: Hej! Inge fara alls, roligt att du svarade.
    Ja vad kul 😀 Får skicka iväg ett mail till dig någon dag då och se om båda är tillgängliga.

    Kram

Lämna ett svar