#welovelovepro

Hoppas ni har en fin sommar? Jag har varit i Grekland två veckor och sen åkte jag direkt till Bråvalla Festivalen där jag jobbade som pressfotograf. Jag vet inte hur många festivaler jag varit på genom åren, men många har det blivit! På senare år har jag dock insett hur viktigt det är att ha bra väska till kameran, det sliter på ryggen att släpa på all utrustning fram och tillbaka mellan alla artister. Det här året fotade jag 20 artister totalt under tre dagar så det blev en del släpande på utrustningen.

Men det var inte lika jobbigt i år, jag har nämligen fått testa en väska och lite andra kameratillbehör från märket Lowepro som är den ledande tillverkaren av kameraväskor. Jag testade en ganska stor bag i ProTactic serien som jag tyckte passar mina uppdrag bäst, till exempel fotojobb på festivaler.

lowepro

Såhär ser den ut! Den här väskan är verkligen anpassad efter mitt jobb! Jag får plats med min kamera (Canon 5d Mark III), flera objektiv (jag brukar ha med mig 24-70 och 70-200 och det får precis plats, har du mindre objektiv får det plats flera), dator (jag har en 14 tums), massa batterier, SD-kort hållare och sånt får du plats med. 🙂 En annan smidig sak är att du kan öppna väskan ovanifrån om du snabbt behöver komma åt något, så du behöver inte knäppa upp den.

2016-06-30 06.11.14 1
Det regnade väldigt mycket på Bråvalla, så jag var först och främst väldigt glad över att jag bodde i en lägenhet i norrköping (haha) Men också väldigt glad över att min kameraväska är vattentät – den här väskan tål ALLT, så det får den många plus för – en blöt kamera vill man inte ha. Den är väldigt skön att ha på axeln också då den har ett mjukt band, så ryggen tar inte lika mycket skada.

Här kommer några bilder jag fotade på festivalen:
H28A7565 veronica yelawolf

Jag fick även testa en mindre kameraväska (Toploader) från Lowepro som passar mig bättre i vardagen när den andra är för stor. Har jag inte fotojobb inplanerat utan ska ta mer vardagsfoton så har jag ett 50mm, då passar det bättre med en smidig liten väska som ni ser på bilden nedan. Här skulle jag till Universal Studios för att ta lite bilder till en intervju vi gjorde med en artist på Finest. 🙂

2016-05-18 02.58.26 1

Här nedan var jag på ett pressevent hos Wella och fotade lite.

22Wella0339-(1)

Ja nu har ni fått veta lite mer om mina fotojobb och vilka tillbehör jag använder till kameran. Nu när jag har fått testa Lowepros produkter så känner jag mig riktigt nöjd. Är ni ute efter vattentåliga, praktiska och användbara kameratillbehör så är märket verkligen att rekommendera – man vet vad man får och de är inte så dyra heller.

Har ni några frågor om tillbehören jag prövat eller gällande foto så är det bara att slänga in en kommentar nedan 🙂 Ha det fint!

Detta inlägg har jag gjort som ambassadör för märket Lowepro

Lämna ett svar