Naturliga skönhetsprodukter från The Pure Box

I samarbete med The Pure Box

I December så fick jag en julklapp hemskickad från The Pure Box som är en prenumerationstjänst med skönhetsprodukter. I en box medföljer vanligtvis 5 olika naturliga skönhetsprodukter, i denna julbox medföljde dock hela 7 fullsize produkter vilket jag gillade 🙂 Läs mer om The Pure Box här >>

Här är produkterna jag fick i December-boxen och mina utvalda favoriter:

H28A9898H28A9910

Serum från Cicamed, dagkräm från Loviderm, nagellack, body butter från Viridi Eco, morotsolja från rosenserien, handtvål och ögonskugga från Lily Lolo.

H28A9921Serum C antioxidant från Cicamed – har använt detta serum länge och hade köpt denna redan innan jag fick den i boxen också, så jag ger den 10 poäng =) Bra serum som återfuktar huden hela dagen.

H28A9923

Dagcréme Ros från eco by Loviderm

H28A9926

Body Butter från Viridi Eco – en rejält återfuktande body lotion som doftar underbart!

H28A9932

Sist men inte minst – Morotsolja från Rosenserien. Jag tycker den här produkten är grymt bra, tidigare kunde huden kännas torr men nu blandar jag alltid ut min dagkräm med oljan och känner mig hur fräsch som helst.

Ett svar på ”Naturliga skönhetsprodukter från The Pure Box”

  1. Hej!
    Du skrev till mig för ganska längesedan på min blogg men jag missa tyvärr din kommentar.
    Om du fortfarande är intresserad av ett samarbete så är jag nyfiken på hur du mena!

Lämna ett svar