Huden mår bra av mina nya produkter =)

För några veckor sedan var jag på en pressfrukost för Dr. Dennis Gross nya produkter – jag fick med mig pressprover hem och eftersom jag gillade dom väldigt mycket så ska ni få lite mer info. (Detta är alltså inte ett sponsrat inlägg utan bara ett tips på bra produkter!)

Serien heter C + Collagen Line och jag har prövat seriens serum, dag/nattkräm och set & refresh mist. Jag använder först serumet och sedan deep cream för bästa resultat och de återfuktar verkligen huden, ger lyster och “laddar om hudens batterier” vilket gör att jag inte känner mig torr trots minusgrader. De är ganska dyra vad jag har sett men vill  man ta hand om huden så är det helt klart värt priset. 🙂

Dr Dennis Gross säljs bland annat hos NK och professionella salonger.

H28A9959 H28A9964 H28A9969 H28A9958

Lämna ett svar