Ett år på gymmet

Jag går ofta till gymmet på morgonen  innan jobbet, nu tränar jag på Nordic Wellness så jag brukar åka till Rådmansgatan och träna på anläggningen på Tegnérgatan. =)

Nu är det lite mer än ett år sen som jag satte min fot på gymmet för första gången och sedan dess har jag tränat regelbundet. Förut hade jag jobb där jag rörde på mig mycket så då prioriterade jag inte att träna utan jag gick oftast powerwalks eller var ute och sprang på sommaren men nu när jag sitter på kontor hela dagarna känns det viktigt att röra på sig. Jag har alltid haft bra ämnesomsättning så jag tränar egentligen inte för att hålla mig fit utan för att må bra i kroppen, känna mig stark och för konditionens skull.

Gör jag en utvärdering av året som jag tränat regelbundet så märker jag en enorm skillnad, jag kanske inte har fått enorma muskler, men förut orkade jag knappt gå upp för trappor utan att bli andfådd medan jag idag till exempel alltid går upp för den höga rulltrappan i Östermalm utan några som helst bekymmer. =)

Idag tränar jag minst 4 dagar i veckan, ofta 5 och gärna innan jobbet. Jag kör oftast “trappmaskinen” som jag kallar den eller springer som uppvärmning och sedan kör jag olika muskelgrupper. Jag trodde aldrig att träningen skulle bli en del av min vardag men idag känns det så naturligt och jag mår så mycket bättre.

Jag är inte så mycket för gymselfies men nu blev det några, så får ni se lite abs också, haha. =)

Lämna ett svar