Lite bilder från gårdagen=)

Igår efter jobbet så mötte jag Nelly och Elin för att ta ett glas bubbel i Sturebaren där det var bröllopstema 😉 Jag går ju inte direkt i några bröllopstankar men det var ändå kul. På plats mötte vi även några gamla kollegor till mig som nu driver en cateringfirma. Lite spontant drog vi vidare till Barbro i Hornstull och tog en öl och åt lite gott 🙂

Nu sitter jag och jobbar, det har varit lite problem med sajten men nu har det dragit igång igen. Jag ska snart möta Anna Untz för att fota lite nya bilder till hennes kanaler. 🙂 Jag är taggad på att fota med mitt nya objektiv för det kommer bli så fina bilder!! Slutresultatet kommer ni att få se i bloggen.

Ha en fin torsdag så hörs vi snart 🙂

IMG_9919
IMG_9932
IMG_9966
IMG_9958
IMG_9947
IMG_9943
IMG_9940

Lämna ett svar