En låda full med kärlek från Purebox

Detta är ett samarbete med The Pure Box

Jag tänkte visa er min senaste låda från The Pure Box som månadsvis levererar naturliga skönhetsprodukter. Varje box innehåller 5 olika produkter och du kan själv välja om du vill starta en prenumeration som du får hem varje månad eller vill köpa enskilda boxar på deras hemsida. (länk).

Jag hittar alltid några produkter varje månad som jag fastnar för och köper ofta nya när de tar slut, alltså bra för dig som är ute efter naturliga produkter som är bra för huden, särskilt känslig hud. Lådan nedan gick i kärlekenstema. 🙂

H28A0292
H28A0298
Här är alla produkter jag fick med mig, det är fullsize och ibland får man med sig fler produkter och samples. Det som är så bra är att ni kan köpa alla produkter fritt till reducerat pris på deras hemsida. 🙂

H28A0305

En av favoriterna, en handkräm från Welenda, för känslig hud.

H28A0307

En lugnande fuktkräm från Serenity

H28A0308

Ansiktsmask från Sõsar

H28A0310

Anti Ageing handtvål från Nonique

H28A0311

MSM kapslar från Helhetshälsa.

Lämna ett svar