NOUBA MAKEUP

För några veckor sedan var jag på en presslunch hos Ellancé tillsammans med det italienska makeup-märket NOUBA. (LÄNK till inlägget). Jag fick med mig några pressprover hem och sedan fick jag med mig några produkter som jag valde själv och blev extra förtjust i som jag tänkte visa er. 🙂

Om ni missat det så har NOUBA gjort en rebranding och ändrat utseendet på produkterna samtidigt som de släppt en helt ny vår och sommarkollektion för 2017. 🙂

H28A1180
H28A1188
H28A1192

Här är alltså mina nya makeup favoriter 🙂

Earth Powder Duo Bronzing Powder – ett solpuder med lite lätt skimmer. Vissa produkter får man ofta lite för mycket produkt av på borsten och för mycket färg i ansiktet men det här perfekt. Istället för att få en kontrast på en gång så kan man jobba fram resultatet man vill ha. (Kostar 349 kr)

Lipstick Velvet touch – Är det en röd nyans du är ute efter så kan jag garantera att det här läppstitet kommer bli en favorit. Jag som egentligen är en rosa tjej kommer gå lite wild and crazy i sommar med röda läppar. 🙂 (Nr. 14, kostar 239 kr)

Noubamore Second skin foundation – Jag prövade den på handen på presslunchen och den var SÅ SKÖN! Handen blev alldeles len och mjuk, nu kan jag inte använda någon annan produkt! Jag använder faktiskt inte ens concealer för den täcker väldigt bra och återfuktar huden. (kostar 385 kr)

De andra produkterna presenterade jag i mitt tidigare inlägg (LÄNK).
Blå mascara, nyans: 93 Deep Blue (198:-)
Vattenfast eyeliner. Nyans, 5 Navy (179:-)
Hidden Black duo ögonskugga med metallicfinish. Nyans: 202 Blue beige (239:-)

Lämna ett svar