VIVA LA DIVA MAKEUP

För några veckor sedan var jag förbi Hanna Liska PR och fick med mig lite pressprodukter hem från Viva la Diva Cosmetics som har kommit med lite nyheter. Jag har hunnit pröva de mesta och tänkte visa några utav mina favoriter nu till sommaren! 🙂

H28A1256 H28A1259

Zanzibar Glow Mud i färgerna Golden sand, peachy clay och bronzing mud. De här kan man använda på hela kroppen men jag har haft den på kindbenen för lite extra glow. 🙂
H28A1260

Move Me Jungle palette med härliga ögonskuggor. Hawaii, Barbados och Fiji har blivit mina favoritfärger.H28A1265

Nya härliga Liptint med både matta och glansiga färger. De här sitter som berget och mina favoriter är Orange (som är den perfekta färgen nu i sommar) och Caramel.H28A1275

Vilka produkter är era favoriter? 🙂

Lämna ett svar