Få längre och starkare naglar!

Jag har alltid haft långa naglar naturligt och jag vet inte hur många gånger folk har frågat om jag har lösnaglar. Nu har jag däremot kapat dom rejält, jag kände att de började bli för långa men dom har ju ändå växt ut igen om cirka 2 veckor, haha.

Nu har jag prövat OPIs nya nagellack GEL BREAK som främst är framtagna till skadade och trasiga naglar efter för mycket gel och nagellack. Det är tre olika nagellack man använder för bästa resultat och man ska få starkare och mer välmående naglar på redan en vecka.

IMG_0065

OPI Gel Break består av tre nagellack: Serum, färg och skyddande överlack.

IMG_0068

Som ni ser har jag kapat mina naglar ordentligt! (Det röda runt om är nagellack som jag inte fick bort..hehe)

IMG_0072

IMG_0075

Efter första nagellacket, Serumet.

IMG_0082

Efter jag har applicerat ett lager med färg, jag tog två lager.

IMG_0095

Slutresultatet när jag har applicerat överlacket.

Nedanför ser ni hur mina naglar brukar se ut “i normala fall”, jag har nu nästan alltid så här långa naglar. 🙂

Här är några tips på hur du får långa och starka naglar:
– Ät ZINK och MAGNESIUM tabletter, de är superbra för både hår, hud och naglar.
– Klipp dom lite när de börjar bli FÖR långa, då räddar du nageln istället för att den går av och det gör ont (aj!)

1436906138-7134

1442134400-7134 1450129810-7134

Ett svar på ”Få längre och starkare naglar!”

  1. Schyssta abs!!!

Lämna ett svar