ONE X ONETEASPOON

Igår bjöd Hannaliska PR in till event på Taverna Brillo tillsammans med det australiensiska klädmärket ONETEASPOON. Jag blev introducerad till märket för några år sen när jag bodde i Australien. När jag såg att Hannaliska hade plaggen i sitt showroom på Kungsgatan blev jag så glad, mina favoritjeans är faktiskt just därifrån.

Igår fick vi välja ett par shorts eller en kjol som vi ville ha (hur najs!!), jag såg en superfin svart kjol med snörning på sidan, dock verkade alla vilja ha just den så vi får se om det blir den eller en annan jeanskjol. 🙂 Det bjöds på lite bubbel och pizza samtidigt som vi kikade på den nya kollektionen.

Tack för en trevlig AW!

IMG_0381

IMG_0393

IMG_0384

IMG_0403

IMG_0390

IMG_0397

IMG_0399

Ett svar på ”ONE X ONETEASPOON”

  1. […] det australiensiska märket OneTeaspoon som jag fick på ett event innan jag åkte till Grekland (LÄNK). Jag gillar den såå mycket redan, så snyggt med snörning på sidan. Modellen heter […]

Lämna ett svar