Mina bilder från Bråvalla Festival 2017

För precis en vecka sen så åkte jag till Bråvalla Festivalen som pressfotograf och dokumenterade över 15 olika konserter. Nu är jag äntligen färdig med all redigering och alla mina bilder ligger uppe på Festivalphoto.net. (LÄNK) Men jag tänkte visa er ett urval av bilderna här på bloggen.

Henrik Berggren

Henrik Berggren

Silvana Imam

Silvana Imam Silvana Imam1

Martin Garrix
Med tanke på hur svårt det brukar vara att fota just EDM musik och DJs så känner jag mig väldigt nöjd med de här bilderna. Det gick faktiskt att se hans ansikte till skillnad från på många andra EDM konserter där man bara ser det stora DJ båset och sedan halva huvudet. För två år sen så fick jag till en bild på Axwell och Ingrosso som ni hittar HÄR.

Martin Garrix Martin Garrix1

Håkan Hellström
Håkan Hellström 2 Håkan Hellström Håkan Hellström1

Miriam Bryant
Miriam Bryant

Ellie Goulding
Ellie Goulding

Mac Miller
Mac Miller

The Chainsmokers
The Chainsmokers

Tjuvjakt
Tjuvjakt

Linkin Park
Linkin Park

Mando Diao
Mando Diao

Passenger

Passenger

Lämna ett svar