Tjäna mer pengar på bloggen

Inlägg i samarbete med Interlaced Influencers

Jag tittade på min gamla blogg som jag startade redan 2007, då var det inte så många som visste vad bloggare var men det växte väldigt snabbt sen, inte visste bloggarna då att man bara något år senare skulle kunna ha den som sitt heltidsjobb och kunna tjäna bra med pengar på varje liten sak man lägger upp?

På den tiden fick jag minst 50 kommentarer på varje inlägg, idag får man knappt en. Det beror inte på att läsarna minskat egentligen utan att folk inte orkar kommentera så mycket längre. Då var allt nytt och spännande, idag har alla en blogg. Eftersom nästan alla har en blogg idag, är det också självklart att företag vill synas och marknadsföra sina produkter i deras kanaler. De flesta företag är med på den banan nu och vet var de kommer få bäst synlighet. Men eftersom det är så vanligt att ha en blogg, är det också svårare att nå ut och hitta företag att jobba med för att kunna tjäna pengar. Det finns en hel del sidor där du kan tjäna några ören via så kallade affiliate-länkar som du delar på bloggen och du kan också få lite betalt om en läsare sen skulle köpa produkten. Men bäst är nog att gå via ett företag som faktiskt ger dig bra betalt för att skriva om en produkt eller företag som du faktiskt gillar.

Jag använder Interlaced Influencers nya marknadsplats där jag som influencer kan möta intressanta företag för att göra upp om samarbeten. Hos dom finns en hel del varumärken att samarbeta med och du kan själv välja vilka du är intresserad av. Företagen lägger själva upp vilket typ av inlägg de vill att du ska skriva och när du lagt upp ditt inlägg så fyller du i URL-adressen på Interlaced Influencers så företaget kan godkänna. Redan dagen efter brukar jag ha pengarna på kontot! (De drar av skatten så det slipper du tänka på!)

Jag kan verkligen rekommendera Interlaced Influencers! 🙂
Ansök om att bli influencer här >>

1441834506-7134-1050x700

Inlägg i samarbete med Interlaced Influencers

Lämna ett svar