Halloweenoutfit

Inlägg i samarbete med Partykungen.se

Nu är vi inne på Oktober månad vilket innebär att Halloween börjar närma sig! Ska jag vara ärlig så har jag tyckt att halloween är rätt skrämmande, jag är väldigt lättskrämd och förut har tanken att befinna mig bland en massa utklädda läskiga människor nästan varit jobbig, haha! Det låter lite töntigt, jag vet, men jag tror det hela beror på allt man läste på nyheterna om clowner som stod utanför folks fönster och stirrade in och andra historier om att de faktiskt haft ihjäl folk på riktigt!

Men jag har blivit lite tuffare med åren och om lite mer än en vecka ska jag faktiskt gå på en halloweenfest! Jag började genast tänka “Vad ska jag vara utklädd till” och kom in på Partykungen.se som faktiskt är kända för sina outfits och maskeraddräkter. Där hittade jag några olika maskeraddräkter som jag ville välja emellan, och det var svårt att bestämma sig! Ville jag gå all in och verkligen vara superläskig eller ska jag istället köra på någon peruk eller mask? Partykungen har både maskeradkläder, masker, peruker, linser, smink och dekorer så man kan fastna på deras hemsida länge och är du också på jakt efter en halloweenkostym så tycker jag du ska införskaffa den där. 🙂

Nedanför ser två outfits som det stod emellan, jag valde nr 1! 🙂
Vad ska ni klä ut er till på halloween?

Lämna ett svar