Framkalla dina bilder via mobilen

Inlägg i samarbete med BGA Fotocenter

Det var åtta år sedan som min fotografering gick från en hobby till ett jobb. Jag började fota artister, konserter och festivaler som 17-åring och idag fotar jag både musik men främst porträttbilder, produkter, event och natur. Jag har extremt mycket bilder på min externa hårddisk, det är så kul att titta tillbaka på och se hur mycket man har utvecklats genom åren.

Jag har tänkt väldigt länge på att jag vill göra tavlor av några bilder som jag har tagit, jag har en bild jag gillar på Håkan Hellström men också några naturbilder som jag gillar väldigt mycket. Därför tänkte jag passa på att tipsa er om BGA Fotocenter som är experter på framkallning av canvastavlor, fotokopior, förstoringar och fotoböcker. Dom har en riktigt smart app som du kan ladda ner via appstore eller google play som heter “BGA Fotocenter”, den använder jag för det är så smidigt att man via mobilen kan framkalla bilder och slippa gå in på datorn och krångla.

Jag ska göra en förstoring en bild som jag tog nu i helgen faktiskt ute vid Blå Lagunen på Ekerö, jag tycker den ser ut lite som en tavla, det var så fint med alla höstlöv. 🙂

Jag tog två bilder i appen för att visa er hur det fungerar:

Först väljer du vad du vill framkalla, om det är fotokopior, förstoringar, canvastavlor eller fotoböcker.

Här har jag valt förstoring och sedan vilken storlek jag vill ha på bilden. Sen går jag vidare till kassan! 🙂 Hoppas ni gillade detta inlägg och fick lite inspiration! Bilder är verkligen en rolig present att ge bort till en nära vän, familj eller partner.

Lämna ett svar