Få mer tid över till annat!

Inlägg i samarbete med Robotexperten.se

Hej på er!
Nu sitter jag och äter lunch på kontoret och ska ta en promenad innan jag ska möta upp Trendstefan och Robert för att fotografera några bilder inför Stora Trenddagen. 🙂 Det ska bli kul att se de olika trenderna.

Från en trend till en annan! Något som har blivit väldigt populärt på senare dagar är robotdammsugare och husrobotar, har ni hört talas om dom? Robotexperten grundades 2008 och då var det fortfarande ganska nytt med att ha robotar i hemmet, men idag har de blivit väldigt populära och hjälper dig att hålla hemmet snyggt! 🙂  Jag la ner många timmar på att städa i helgen men det hade verkligen underlättat om jag hade haft en robotdammsugare, då hade jag kunnat lägga den tiden på något annat.

Jag tycker det är så svårt att hinna med att städa på vardagarna när man har planer efter jobbet och kommer hem sent, det känns så tråkigt att lägga flera timmar på sin lediga dag bara för att man behöver städa, håller ni inte med mig? Därför sitter jag och kikar på Robotexperten nu för att hitta en dammsugare att klicka hem! 🙂 Jag har inte riktigt bestämt mig vilken jag är sugen på, det finns så många olika att välja mellan, men det finns något för alla vill jag lova.

De jag kikat lite extra på är märket IRobot och Neato, ni ska få se några bilder här nedanför. Frågan är då om man ska gå på en som är snygg till utseendet och praktisk eller om man enbart ska gå på den som är praktisk, smidig och tar liten plats? Vare sig så är det mycket smidigare med en robotdammsugare än med en vanlig dammsugare. 🙂  Vilken nedanför är eran favorit? De finns alla hos Robotexperten.se.

Lämna ett svar