Event med Best Of Brands!

Förra veckan så styrde jag och mina kollegor Susanne och Johan upp en plåtning med 20 av Lifestyle Publishings modeller / Influencers för klädkedjan Best Of Brands, vi hade eventet i deras butik i Mood Stockholm.

Alla influencers fick gå runt i butiken och leta efter passande outfits som de sedan provade. Jag fotade behind the scenes bilder och fotografen Lennart plåtade alla i de utvalda kläderna från butiken. Bilderna kommer att bli ett stort modereportage i magasinet Lifestyle Stockholm. Här kommer lite bilder som jag tog under eventet! 🙂

Tack alla som kom och plåtade!

#LifestyleStockholm #BestOfBrandsFina Sindy Niklasson var på plats!

Sanna Ansaldo var shoppingsugen! 🙂

Johan klädd i Best Of Brands!

Therese klockare hittade en riktigt höstig och fin outfit, redo att posa framför kameran! 😉

Jag hittade ett par snygga skinnbyxor och en röd topp!

Bebas Hair and Beauty var på plats och stylade!

Här är en av Lennarts bilder på mig! 🙂 Jag känner mig mer bekväm bakom kameran om jag ska vara ärlig, haha!

Lämna ett svar