Skönhetsmässan!

I fredags och lördags var jag i Älvsjö på skönhetsmässan Acadermia. Lifestyle var mediapartner till mässan så vi var där med några av våra skönhetsprofiler och besökte utvalda montrar.

Första montern vi besökte var i fredags hos företaget Long Time Liner som är specialister på permanent Makeup. Därefter gick vi till Le Mini Macaron som är ett företag med hemma-kit för dina naglar med gelmanikyr. Man använder en LED-lampa som man laddar med ett vanligt USB uttag och är formad som en Macaron. Det tar bara 30 sekunder för naglarna att torka och de håller i upp till 14 dagar. Jag prövade hemma-kitet igår och det blev superfint. Vi tog lunch innan vi besökte Allt för hälsan mässan och företaget Pharmaxim som representerar ett flertal olika varumärken. Ett av deras varumärken heter Liance som är ett torrshampoo som jag redan älskar!

I lördags så samlades vi igen för att besöka hårvårdsmärket Grazette som är ett svenskt företag som tillverkar sina produkter i Göteborg. Vi fick en massa bra hårtips!

Här kommer lite bilder:
Se alla bilder här >>

Jag, Johanna, Platin, Johan, Alva och Johanna
Lämna ett svar