Tända ljus!

Inlägg i samarbete med Doftriket.se

Hej! Nu sitter jag på kontoret och jobbar och ska alldeles strax ta lunch. I vanlig ordning var jag på gymmet i morse kl 7.15 och körde en timmes mag-och rumppass, Jag blir så mycket piggare av att träna på morgonen och hjärnan vaknar till liv innan man hunnit dricka en kopp kaffe! Haha. Har en ny bok hemma som jag har börjat läsa som handlar just om träning och hur hjärnan påverkas av fysisk träning, visste ni att träning är bättre för minnet än att till exempel lösa korsord eller sudoku?

Från träning till något annat! Igår var jag hemma hos mamma och pappa och åt middag sedan åkte jag hem till Felix och såg slutet av den spännande fotbollsmatchen! Vi tände lite ljus i lägenheten och slog oss ner i soffan, det är ju så kyligt väder nu så jag tycker det är mysigt att tända ljus när man kommer hem. Har ni testat doftljus från Doftriket? Jag tycker det är extra mysigt med doftljus för då får man en härlig doft i lägenheten. Just detta ljus på bilderna nedan kommer från WoodWick “Linen” som doftar nytvättat. Vissa ljus kan dofta lite väl mycket tycker jag men det här doftar så fräscht!

Doftriket är en webshop med en passion inom dofter i hemmet och vardagen. De har en hel del doftljus men också andra saker så som doftpinnar, doftsprayer, presentaskar med mera, så det är verkligen en perfekt present eller julklapp att ge bort till släkt, vänner och familj. De har också en massa härliga juldofter på hemsidan så varför inte klicka hem lite dofter inför julen? 🙂

Efter jobbet ska jag förbi presscentret för Stockholm Filmfestival och hämta mitt pass och se om det går några bra filmer ikväll, kanske blir en film med Felix isåfall! Ha en fin tisdag!

Lämna ett svar