Fotografering hos Scandinavian Homes

För två veckor sen var jag och fotade Jesper Laursens lägenhet, han driver instagram-kontot “Scandinavian Homes” som har över en halv miljon följare. (!) Det var kul att se hans nyrenoverade lägenhet med den fina inredningen, materialval och detaljer. Bilderna som jag fotade kommer snart i ett “Hemma hos” reportage i Lifestyle Interiors, men jag tänkte visa er några bilder redan nu här på bloggen.

Nedan kommer lite bilder före och efter redigering och sedan några färdiga bilder. Ska jag vara ärlig så är interiörbilder ganska nytt för mig både när det gäller att fotografera men också redigeringen, det är något helt annat än det jag brukar göra men jag tycker det är riktigt kul att lära mig nya fototekniker och utvecklas.

Vad tycker ni om bilderna? 🙂

Före – Efter

2 svar på ”Fotografering hos Scandinavian Homes”

  1. Fint!! Vilket underbart sovrum:)

    1. Tack så mycket! Jaa supersnyggt 🙂

Lämna ett svar